טוען...

5330*

אלמוגים קרית אליעזר, חיפה

הפרויקט כולל פינוי של 160 יח”ד.
התכנון החדש כולל בנייה של 5 מגדלים בני 16-28 קומות. 640 יח”ד ושטח מסחרי.

על הפרויקט

כל היתרונות

בניה רוויה ודירות מרווחות

מרכז מסחרי במתחם

פארקים וריאות ירוקות בקרבת הפרויקט

קרבה לגנים ובתי ספר

חדר דיירים מאובזר

קרבה למוסדות תרבות

הסביבה

המבנה הטופוגרפי של קרית אליעזר נוח מאד ביחס לשכונות אחרות בחיפה, היות וקרית אליעזר מישורית, להבדיל משכונות רבות בעיר הבנויות על צלעו של הר הכרמל. כפועל יוצא, רוב האנשים שמגיעים לשכונה לא עוזבים אותה. לשכונה מרכז מסחרי גדול, הכולל כמעט את כל צרכיהם של התושבים בשכונה, החל ממסעדות, בתי קפה, חנויות ביגוד והעלה וכלה בקופות חולים ובתי ספר במרחק הליכה.

בגבולה הצפוני של השכונה שוכנת המושבה הגרמנית שהיא האטרקציה בפני עצמה, הן בזכות המבנים מתקופת הטמפלרים, הגנים הבהאים בחלקה העליון של המושבה, בתי קפה, מסעדות ומקומות בילוי והן בזכות צבעוניותה בחודשי נובמבר דצמבר. כידוע חיפה הינה עיר מעורבת המאגדת בתוכה את שלושת הדתות הגדולות, יהדות, נצרות ואיסלאם. חודשים נובמבר ודצמבר מהווים צומת לחגי הדתות והמושבה הגרמנית בחודשים אלו לובשת בגדי חג זוהרים ומנצנצים. קריית אליעזר ממוקמת במרכזה של חיפה ומתחברת בצורה אורגנית לכל חלקי העיר.

בגבולה המערבי של השכונה שוכנת שכונת בת גלים, בית חולים רמב"ם ורצות החוף.

בגבולה המזרחי של השכונה שוכנת שכונות כרמל צרפתי וכרמל מערבי.

צרו קשר

לכל שאלה, מלאו פרטיכם ונשוב אליכם בהקדם:

    שם מלא

    טלפון

    דוא”ל

    thankyou_img

    תודה!

    פרטיך התקבלו, נשוב אליך בהקדם.

    אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies כדי לשפר את חוויית הגלישה. על ידי לחיצה על "אישור", אתם נותנים את הסכמתכם לשימוש שלנו בקבצי Cookies ובטכנולוגיות אחרות, כמתואר במדיניות הפרטיות שלנו.

    אישור